Онлайн обучения в новата реалност!

Здравейте,

Ситуацията около COVID-19 и приетите извънредни мерки, наложиха редица промени в личния и професионален живот на хората в световен мащаб. Бизнесът се изправи пред ново, неочаквано предизвикателство, което поставя на изпитание всяка компания. Спазването на социална дистанция, работата от вкъщи, свитото потребление и пазари налагат нови правила в игра, в която ще оцелеят най-адаптивните и тези, които гледат и мислят стратегически. Днес, в тази несигурна обстановка е по-важно отвсякога да се фокусираме върху служителите, като най-ценен ресурс. Те трябва да бъдат подпомогнати, така че да запазят фокус към работата, спокойствие и ангажираност към компанията и нейните стратегически цели. На дневен ред излизат въпроси като: как служителите се справят емоционално в новата ситуация?; Доколко са готови да приемат и управляват промяната?; Успяват ли да поддържат собствената мотивация на нужните нива, така че да постигат своите и организационни цели?; Как ръководителите да адаптират своите подходи и управленски репертоар, така че да се заявят като ролеви модел, да управляват екипите си и тяхната мотивация?

За да подпомогнем както работодателите, така и служителите в компаниите, ние адаптирахме някои от нашите обучителни програми с теми и подходи, насочени да отговорят точно на предизвикателствата описани по-горе.

Ето и някои от темите, които сме адаптирали за този формат:
– Управление на промяната
– Запазване на собствената мотивация
– Предизвикателствата на дистанционните екипи – мениджърът като ролеви модел
– Мотивиране и управление на екипи
– Емоционална интелигентност
– Обслужване на клиенти по телефон и онлайн
и много други.

Тренингите се осъществяват изцяло в онлайн формат, като оставаме верни на себе си и предлагаме интерактивни обучения, къстамизирани за специфичните нужди и особености на компанията. Форматът, в който сa организирани предложените теми, се състои от два модула, всеки с продължителност три часа. Модулите сe провеждат в два последователни дни, или през период не по–дълъг от седмица.

Be Sociable, Share!

Коментари 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*