Онлайн Уъркшоп – Работа в „Новата реалност“!

 Или как да запазим работната си мотивация и да редуцираме високите нива на стрес породени от пандемията.

 

Здравейте, приятели и колеги!

   Водени от нуждите на нашите клиенти, ние създадохме нова актуална тема, подходяща за служители на всички нива в компании от всякакви индустрии, която цели да ги подпомогне при работата им в тази нова и предизвикателна обстановка. Темата се представя в интерактивен уъркшоп формат с продължителност около два часа.  Дизайнът е изработен така, че да се провежда изцяло в онлайн среда през основните платформи за виртуални срещи и видеоконференции.

Темата е разделена в две основни части:

  1. Подходи за подобряване на трудовото представяне и задържане на вътрешната мотивация в новите условия, на  COVID-19 пандемията. В тази част се  разглеждат предизвикателствата на работа от вкъщи, променените изисквания към служителите, промяната в нагласите на вътрешни и външни клиенти и нужда от адаптиране на комуникацията и работните подходи.

 Важно е да знаете, ме съдържанието се къстъмизира в зависимост индустрията и спецификата на работа на конкретните участници.

  1. Редуциране на стреса, породен от всички промени в личния и професионален живот. Темата е базирана на практическо ръководство, одобрено и препоръчвано от Световната Здравна Организация в грижата за психичното ни здраве в новите условия. Изпълнявайки конкретни практически задачи, участниците се запознават с ръководството и усвояват начина на работа с него. Целта е да им даде инструмент, чрез който в последствие сами да могат да контролират своите стрес нива.

   Като краен резултат от уъркшопа, участниците извличат много практически ползи както в личен така и в професионален аспект. Форматът и дизайнът му позволяват лесна организация, а провеждането му не налага служителите да бъдат извеждани за дълго от работната среда.

Be Sociable, Share!

Коментари 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*